sunnuntai 16. lokakuuta 2011

KYKY-kokous 3.10

Paikalla olivat sekä hallopedit, että edustajia ainejärjestöistä Interaktio, Patina, Sos, Aatos ja Cortex. Poissa NaMi, Utopia ja Nurina.

KYKY tulee kokoontumaan tulevaisuudessa säännöllisesti kerran kuussa. Seuraava KYKYn kokoontuminen on maanantaina 24.10.2011 klo 16.00. Tila ilmoitetaan vielä myöhemmin.

1) Tiedotus
2) Toiminta
3) Tehtävät
4) Muuta

1) Tiedotus:

- lähdetään muuttamaan olemassa olevaa YK-listaa KYKY-listaksi. Käytännössä tällä hetkellä ajatus on työn alla, mutta se on myös kohdannut pieniä probleemeja. Katsomme kuinka tehtävään vihityt Johanna ja Janne siitä suoriutuvat. Tulevaisuudessa listaa käytetään kokouksista tiedottamiseen ja pöytäkirjojen levittämiseen. Pöytäkirjat tulevat KYKYn sivuille ja listalle riittää, kun laittaa vain linkin sinne. Lähetettävään sähköpostiin pitää laittaa aina tuniste, josta käy ilmi, mitä tai keitä se koskee, esim [kopo], [bile].

- KYKYn sivut ovat tällä hetkellä ositteessa http://kyky-opiskelijaedustus.blogspot.com/ mutta sekä sen nimi, että sisältö ovat työn alla. Älkää siis kiintykö vielä liikaa tuohon kyseiseen osoitteeseen.

- kopo-vastaavat ainejärjestöistä velvollisia osallistumaan KYKY-kokouksiin. Mukana voi olla muitakin tai joku voi tarvittaessa tuurata kopoa. Toisaalta aj-edustus myös asialistan mukaan, eli jos on esim. bileitä tulossa, niin bilevastaavat paikalle.

- kokousten asialistat lähetetään sähköpostilla aina ensin ainejärjestöjen hallituslaisille niin, että niihin voi vaikuttaa vielä ennen kokousta.

2) Toiminta:

- kootaan yhteen eri ainejärjestöillä olevat konseptit, joita koko yksikön opiskelijat voisivat hyödyntää tai joista he voisivat olla kiinnostuneita. Esim. platoninen painiseura, lukupiirit, sitsit, leffakerhot jne. Tehdään näistä lista ja sovitaan tiedotuksesta. Osa konsepteista on myös suoraan opintoihin liittyviä ja varsinkin näissä tapauksissa tiedotuksen parantamisella on suoria, konkreettisia vaikutuksia.

- pohditaan aina bileiden kohdalla, voisiko niitä järkätä kimpassa = vähemmän hommaa per järjestäjä.

3) Tehtävät:

- Ainejärjestöt saivat kaksi nakkia: a) keskustelkaa kokouksissa aiheesta KYKY ja ainejärjestöjen välinen yhteistyö, eli haluatteko olla mukana ollenkaan ja jos haluatte, niin millä kaikin tavoin. b) sopikaa sisäisesti tiedotuksesta niin, että kuinka teidän kesken ja teiltä eteenpäin opiskelijoille tieto kulke kaikesta.

- järjestetään iltainen aivoriihi ainejärjestöjen hallituksille, Tuukka (Patina) ja Hanna (Interaktio) hoitavat valmistelut.

4) Muuta:

- korjatkaa kirjurin tekemät erheet. Keskustelkaa asioista rakentavasti listalla.

- kikkelis kokkelis vaan, tää on mun luonto.

Olli Herranen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti