keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Johtokunnan kokous 25.1

Hejssan,

Johtokunta kokousti jälleen tänään ja ihan hirveästi uutiskynnyksen ylittäviä asioita ei ollut käsittelyssä. Todettiin mm. että YKY on päässyt tutkintotavoitteisiin viime vuonna ja budjetti päätyi plussan puolelle. Puhuimme myös tulevasta tilaratkaisusta, sillä ajatuksena on saada YKYä saman katon alle. Tästä infotaan enemmän perjantaina henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisessä tutkinto-ohjelmien keskustelutilaisuudessa (13-15, Linnan sali K103).

Opiskelijoiden kannalta tärkeä päätös tehtiin luottamustehtävistä toimimisen hyväksilukemisesta kandin ja maisterin tutkintoihin, josta rehtori on antanut yleisiä periaatteita viime syksynä. YKYssä voi rehtorin esityksestä poiketen saada opintopisteitä tästä päivästä lähtien ja huomioon otetaan lukuvuonna 2011-2012 tai myöhemmin alkaneet toimet. Kustakin luottamustehtävästä voi saada 3 op ja luottamustehtäväksi luetaan esim. vähintään lukuvuosi opiskelijaedustajana yliopiston monijäsenisessä toimielimessä, vähintään lukuvuosi opetussuunnitelmatyöryhmässä, vähintään lukuvuosi ainejärjestön hallituksessa tai vähintään lukuvuosi ylioppilaskunnan luottamustehtävässä. Opiskelija voi saada yhteensä enintään 10 op. Opintopisteet saa laatimalla raportin, jossa kerrotaan toiminnasta ja toimintaympäristöstä, arvioidaan kokemuksesta oppimista ja pohditaan kokemuksen merkitystä työelämään nähden. Raportti on 3-4 sivua ja se palautetaan joko yksikön kansliaan hyväksilukua varten tai korvaavuutta varten opintojaksosta vastaavalle opettajalle.

On hyvin tärkeää, että opiskelijat tulevat perjantaina keskustelutilaisuuteen tutkinto-ohjelmista, sillä tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmista päätetään seuraavassa johtokunnan kokouksessa 22.2 seuraavalle kolmelle lukuvuodelle. Vielä on siis tilaisuus vaikuttaa ja kannattaa ehdottomasti tarttua siihen!

Muuten, YKYn vuosisuunnitelman voi lukea täältä: http://www.uta.fi/yky/palvelut/index/YKY_Vuosisuunnitelma_2012.pdf ja johtokunnan pöytäkirjat täältä:http://www.uta.fi/yky/palvelut/johtokunta/poytakirjat.html

Nähdään perjantaina tai viimeistään 20.2 klo 16 seuraavan KYKY-kokouksen merkeissä!

Terkuin,
Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti