maanantai 23. tammikuuta 2012

KYKY-kokous 16.1

Arvoisat YKYn jäsenet,

tässä 16.01.2012 pidetyn KYKY-kokouksen antia.

1) Uusi sähköpostilista, sisäisestä tiedotuksesta

2) Isot yksikköbileet

3) Yleisemmin KYKYn järjestäytymisestä

4) Tamyn koulutuspoliittisen valiokunnan kokoukset


1) Tästä lähtien KYKYn sisäiseen tiedotukseen on käytössä vain ja ainoastaan tämä lista, jonka kautta posti tulee (kyky@uta.fi). Listalle liitetyt voivat mainostaa listaa vapaasti ja levittää listalle tulevaa infoa hyväksi katsomallaana taavalla.

Toiveena olisi, että tätä listaa käytettäsiin kaiken sellaisen infon kierrättämiseen, joka voisi kiinnostaa ketä tahansa YKYläisistä, oppiaineeseen tai muuhun vastaavaan katsomatta.

Toiveena on, että listalla käytettäisiin postin teemaa markkeeraavaa otsikointia, tehokeinona hakasulkeiset. Esim. tämä posti, joka koskee yleisesti YKYä ja KYKYä, olen laittanut otsikkokenttään [KYKY]. Tarkoitus olisi, että vastaavaa käytäntöä käytettäsiin myös esim. bileasioiden puitteissa [BILE], siinä missä muidenkin yksittäisten asioiden tai ilmoitusten, kuten lukupiirien [LUKUPIIRI], tai koulutuspolitiikka [KOPO].

2) Isot yksikköbileet siirtyivät päivämäärältä 25.1.2012 tulevaisuuteen. Kyseessä ei ole peruutus, vaan aikataulullisista syistä johtuva lykkäys. Johanna Mäntylä (johanna.mantyla@uta.fi) on asiassa niskan päällä edelleen, ja aiheesta kiinnostuneet voivat olla häneen yhteydessä.

3) KYKYn järjestäytymisestä on käyty nyt paljon hyvää ja rakentavaa keskustelua. Annamme toiminnan hakea muotoaan ilman pakottamista ja käytämme kevään käytännöllisten linjojen muodostamiseen. Kommunikoimme myös yksikön henkilökunnan kanssa KYKYstä ja sen mahdollisuuksista yksikön kansliakokouksessa. KYKY ottaa vastaan jatkuvasti ideoita ja näkemyksiä siitä, mitä sen pitäisi olla ja tehdä.

KYKY muistuttaa ainejärjestötoimijoita ainejärjestöjen ja KYKYn naittamisesta - nyt KYKYstä pitää tehdä elävä osa ainejärjestöjen toimintaa ja tämä ei tule tapahtumaan ilman aktiivisia toimia. Hyvät ihmiset, keskustelkaa asiasta ainejärjestökokouksissanne!

4) KYKY muistuttaa kaikkia Tamyn koulutuspoliittisen valiokunnan kokoontumisista, jotka ovat sekä avoimia kaikille, että hyödyllisiä.

Seuraava KOPO-valiokunta kokoontuu torstaina 26.1.2012 kello 16-18 Yliopiston päätalolla, luokassa A06. Kokouksessa keskustellaan mm. yksiköiden kesä- ja sähköisistä tenttimahdollisuuksista sekä muista joustavista opiskelumuodoista. Kokouksessa on kahvitarjoilu.


Terkuin,

hallopedit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti